perjantai 31. tammikuuta 2014

Ihmiset, joiden on vasenkätisen henkilön kohdatessaan pakko mainita asiasta

Katos, vasenkätinen ihminen että oikein. Tämä on sen magnitudin juttu, että vaatiikin kommentointia heti paikalla. Sanonpa, että "vasuri olet". Noin. Hienosti tein havaintoja. Aika sherlokki olen kyllä. Ja se vastasi. Vasuri vastasi. Sanoi, että "joo". Kyllä nyt voi tietävästi nyökytellä. Varmaan osaa hänkin arvostaa huomiokykyäni, kun ihan hänen kätisyytensä havaitsin ja nokkelasti eksplikoin. Olen aika seuramies kyllä, sen vaan sanon.

Miksi helvetissä kätisyys muka tarvitsee jotain kommentointia? Mitä tällaisten ääliöiden kommentteihin voi edes sanoa? "Oikein havaittu"? "Ja itse olet näemmä tummatukkainen"? Perkelettäkö tämmöisiä tyhjänpäiväisyyksiä seurassa mökeltämään.

torstai 16. tammikuuta 2014

"Uutiset" seksivälineiden ostajien etunimistä

Ilta-Sanomat tunnetaan yleisesti pyrkimyksistään hävittää kaikki tiedollinen toiminta Suomesta. Lehteä ilmeisesti toimitetaan kuolaaville ääliöille, joilla on kotona joku, joka lukee sitä heille ääneen. Jälleen yksi esimerkki tämän "uutis""lähteen" "journalismista": "Tämännimiset suomalaiset ostavat eniten seksileluja - osuiko omaan?"

Että näin. Kyseessä on jonkun nettikaupan laatima luettelo asiakkaiden etunimistä yleisyyden mukaan. Ne etunimet, jotka ovat muutenkin yleisiä, sijoittuvat korkealle. Esim. Jaakkima ja Virve eivät sijoitu top kymppiin. On siis täysin ilmeistä, että koko jutulla ei ole minkäänlaista informaatio- tai edes viihdearvoa. Ja silti sitä linkkihuorataan kaikilla Sanoma-konsernin sivuilla. Miksi? Miksi helvetin perkeleen mitään yhtään edes hei? Mitä otsikon "osuiko omaan" muka tarkoittaa? Onko jotenkin noloa tai hassua, jos lukijalla sattuu olemaan jokin näistä hiton yleisistä etunimistä? Jumalauta, onko tämä kuin jotain ekaluokan juttuja, jolloin on aina olevinaan saakelin järisyttävää, jos opettajan lukemassa tekstissä sattuu esiintymään henkilö, jonka kaima istuu pulpetissa? Miten syvälle on pitänyt taantua tai jättää henkisesti kehittymättä pitääkseen tätä millään tavalla mielenkiintoisena tai tietämisen arvoisena? Olen viettänyt antoisampia hetkiä tulehtuneita nenäkarvoja nyppien.

Ja mahtavatko näitä kirjoittavat "journalistit" kokea jotain kuoleman kaltaista naputellessaan mokomaa idioottipuuroa debiilikonsumenttien ajanhukaksi? Toivottavasti.

lauantai 11. tammikuuta 2014

Sieppaus ja vapaudenriisto työmarkkinaneuvottelutoimenpiteinä

Voihan Pelsepuupin derrièren merde, että ranskalaiset rengastyöläiset osaavat olla sekopäisiä, rikollisia idiootteja. Mokomien lusmujen mielestä on sitten aiheellista teljetä sakkia suljettuun tilaan ja pitää näitä siellä pakolla. AY-korstoja tietysti mukana tässä rikollisessa gangsterimeiningissä, kuinkas muutenkaan. Mitäpä jos työnantaja kokeilisi samaa? Juu, tänään ette sitten pääsekään tehtaalta pois viikonlopuksi ennen kuin tuotantomääriä on kasvatettu. Telkeämme tästä oven, työskennelkää saatana. Taitaisi olla astetta isompi mellakka pystyssä. On syytä toivoa, että kukaan noista moraalittomista öykkäripaskoista ei enää ikinä saa minkäänlaista työtä mistään. Sen ajattelemisesta ainakin tulee hetkeksi hyvä mieli. Mmmm.

Dennis Rodman

Moniongelmainen, ylimielinen, käytöstavaton ja persoonallisuushäiriöinen törppö, jolla on aggressionhallintapulmia ja vähäinen äly, on toki näiden ominaisuuksiensa johdosta erinomainen valinta Pohjois-Korean PR-mannekiiniksi. Voisimmeko ylipäänsä lähettää tällaiset yhteiskuntakelvottomat kusipäät Pohjois-Koreaan? Voisivat koota niistä vaikka kuoron viihdekiertueelle pakkotyöleireilleen.

tiistai 7. tammikuuta 2014

Juhani Tammisen tapa käyttää sanaa "veljet"

Kaikki jääkiekon kanssa jotenkin tekemisissä olevat ovat Tammiselle "veljiä". (Paitsi ne, jotka ovat antaneet hänelle potkut menestyksen jäätyä vaatimattomaksi, henkilösuhteiden revettyä tms. He lienevät serkkuja.) Ikään kuin tällä bisnesalueella vallitsisi joku mafiaperhe-munkkisääntökunta-asevelityyppinen kunniakoodisto. Hah. Ärsyttävää, kornia ja teennäistä.

Ai niin, Juhani Tamminen. Oi veljet, siskot, huomatkaa: hän tarvitsee oman artikkelinsa joskus toiste.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Vanhoillislestadiolaisen liikkeen johtajat

On todella sääli, ettei ole olemassa helvettiä, johon nämä... nämä olennot päätyisivät pahan, huonon ja turhan elämän irvikuvansa päätteeksi.

Oikeasti, mokomat selittävät, etteivät tienneet lasten seksuaalisen hyväksikäytön olevan rikos. Pari asiaa. Yksi: ignorantia legis neminem excusat. Kaksi: miten sairas, tyhmä tai molempia pitää aikuisen ihmisen olla, jos hän ei tiedä moisen olevan lainvastaista? Kolme: miten sikamaisen, pohjamutasiiramaisen sairas, tyhmä ja alhainen pitää olla, jos ei tule ajatelleeksi sitä, olisiko lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö väärin riippumatta siitä, mitä laki sanoo? (Terveisiä sisäministeri Räsäselle omaan lahkoonsa tämän pohdinnan tiimoilta.)

Jos näin toteutetaan Jumalan lakia, on sekulaarin, jumalattoman maallisen yhteiskunnan laki siihen nähden kaikin tavoin ylempi ja korkeampi samalla tavalla kuin Versailles on ylempi ja korkeampi ja parempi kuin kasa kastemadon loiseliön ulostetta. 

Tämä liike on murskattava, sen yhteisöt on raastettava hajalle vaikka valtiomahdin voimin. Ai niin, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piirissä hääräilee tämä lahko. Kirjoittakaahan asiasta vuoropuheluarkkipiispalle joutessanne. Voitte ehkä ehdottaa hänelle uudelleenjärjestelyä, jossa nämä lahkot potkittaisiin kuvaannollisesti helvettiin ns. kansankirkosta.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Jälkijättöinen raketinpaukuttelu

Tämä on, jos mahdollista, vielä ennenaikaista räjäyttelyäkin ärsyttävämpää törttöilyä. Luulisi oikeasti, että tammikuun 2. päivän iltaan mennessä olisi viimeisillekin juhlahumusta seestyville tampioille valjennut, että ruudilla pelleily on nyt sitten ohi. Vaan eipä ole ainakaan täällä. Jumaliste mitä tajuttomia urpoja. Räjäyttelisivät kotonaan, jos on pakko. Luojan kiitos melkein kokonainen vuosi taas aikaa tähänkin typerehtimiseen.

P.S. Ei tunnu perkele loppuvan poksauttelu edes tammikuun 4. ja 5. väliseen yöhön mennessä täällä.